Vacanța este perioada de binemeritată odihnă. Dar, nu știu dacă ați observat că atunci când nu faci efectiv nimic o zi întreagă sau, eventual, stai cu ochii în televizor, laptop, tabletă sau telefon și navighezi aiurea pe rețelele de socializare, seara ești mult mai obosit decât după o zi stresantă la școală?

De aceea, am „născocit” pentru vacanța de vară o serie de activități care să fie plăcute, să fie și cu scop de învățare (știu că nu vă place verbul acesta, dar poate fi fun, trust me) și să vă dea, seara, acea oboseală plăcută a unei zile care nu a fost pierdută și în care te-ai și distrat.

Da, pot și îmi place să vorbesc și despre altceva decât despre folosirile lui Present Perfect Continuous și pot să vă determin să învățați câte ceva fără să vă dați deloc seama.

De aceea, vă propun o serie de activități/proiecte/întâlniri/cursuri sau cum vreți voi să le spuneți, în care să ne punem rucsacul în spinare, aparatul foto la gât și să mergem să explorăm lumea din jurul nostru. Sunt atât de multe de învățat…

Am făcut tot felul de activități în vacanța de vară. Am realizat 3 filme documentare (1, 2, 3), am vizitat Muzeul Satului și alte locuri speciale din Vâlcea, am învățat despre fotografie și videografie și câte multe altele. De aceea, nu ne oprim aici.

#NeVedemLaVară?

Din anii trecuți…